The 1979 Legendary No Nukes Concerts

«The Legendary 1979 No Nukes Concerts», una pel·lícula de Bruce Springsteen i The E Street Band que inclou imatges inèdites de les actuacions explosives de la banda als espectacles benèfics del Madison Square Garden MUSE, està disponible per primera vegada avui a través de Premium de Sony Music Entertainment. Divisió de contingut en col·laboració amb Sony Pictures Home Entertainment.

Capturat durant un període ascendent però poc filmat per Springsteen i l’E Street Band, el metratge de «The Legendary 1979 No Nukes Concerts» marca l’experiència en directe de més alta qualitat i més completa des del cor de l’ascens de reputació de la banda. Els aspectes més destacats del set de 90 minuts inclouen el debut en directe de «The River», les aparicions de convidats de Tom Petty i Jackson Browne, les celebracions del 30è aniversari de Springsteen a l’escenari, una gran final plena de portades exuberants i els favorits en directe «Born To Run». Badlands» i «Thunder Road».

Editada pel col·laborador de Springsteen Thom Zimny ​​a partir dels rodets originals de 16 mm, la pel·lícula «The Legendary 1979 No Nukes Concerts» presenta per primera vegada la llista completa de la banda dels espectacles de MUSE, incloses imatges de deu actuacions mai publicades dels seus tretze. cançons. «No Nukes» ara està disponible a tot el món per a la seva descàrrega digital en HD, així com en formats físics que inclouen paquets de dos CD amb DVD, dos CD amb Blu-Ray i un conjunt de dos LP. Un àlbum de banda sonora que l’acompanya, remesclat per Bob Clearmountain, està disponible de manera similar per reproduir-lo i descarregar-lo a tot el món avui.

Abans de l’estrena, Springsteen també es va asseure amb Thom Zimny, Jon Landau i Stevie Van Zandt per a una taula rodona entre bastidors de la pel·lícula. Mireu aquesta conversa exclusiva aquí i llegiu alguns elogis primerencs per l’actuació!

«The Legendary 1979 No Nukes Concerts»

1. Prove It All Night
2. Badlands
3. The Promised Land
4. The River
5. Sherry Darling
6. Thunder Road
7. Jungleland
8. Rosalita Come Out Tonight
9. Born To Run
10. Stay
11. Detroit Medley
12. Quarter To Three
13. Rave On

NO ET PERDIS RES

Siguis el primer/a en assabentar-te quan afegim un nou àlbum, concert o notícia a la nostra web

No enviem correu brossa!

Bruce Springsteen - 21/04/1981
Bruce Springsteen - 21/04/1981

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *