Steve Hackett actuarà al Guitar BCN 2023

Al punt àlgid de la seva gira en solitari més reeixida, Steve Hackett anuncia el seu nou projecte per al 2023: Genesis Revisited – Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights. Aquest tour celebra el 50 aniversari de Foxtrot, àlbum llegendari de Genesis que va situar la banda al capdavant de l’escena rock britànica.

El guitarrista es va unir a Genesis el 1971 debutant al seu tercer àlbum, Nursery Cryme. Després d’una extensa gira, les reaccions de l’audiència van encoratjar la banda a continuar experimentant amb aquestes composicions cada cop més llargues, animant-la a desenvolupar la seva capacitat per incorporar narratives pròpies. Això, alhora, va brindar al seu líder Peter Gabriel l’oportunitat de desplegar tot un concepte de teatralitat amb què es crearia una identitat de banda única.

En les seves pròpies paraules, “I think ‘Foxtrot’ was a terrific achievement for Genesis at that time. I think there no one weak track on the album, they all have their strong points and I’m really looking forward to do the whole album live.”

29 de juny de 2023

Teatre Coliseum de Barcelona


Notícia publicada el 19/12/2022 a la web del Guitar BCN 2023 – Veure artícle

NO ET PERDIS RES

Siguis el primer/a en assabentar-te quan afegim un nou àlbum, concert o notícia a la nostra web

No enviem correu brossa!

Bruce Springsteen - 21/04/1981
Bruce Springsteen - 21/04/1981

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *