SNOW PATROL (13/02/2019)

Snow Patrol a Barcelona al febrer

La banda es va crear l’any 1994 a Dundee pel vocalista i guitarrista Gary Lightbody, i pel baixista i teclista Mark McClelland, dos estudiants d’Irlanda del Nord que es trobaven estudiant a la universitat de la ciutat. El primer nom del grup era Polar Bear, però ho van canviar per Snow Patrol perquè una banda americana es deia igual. Amb el seu primer disc, Song for polarbears (1998), van aconseguir un notable èxit en l’escena alternativa del Regne Unit.

Ara surt a la llum Wildness, el primer àlbum de Snow Patrol després de 7 anys, i que va ser publicat el passat 25 de maig de 2018. Per celebrar el seu nou llançament, la banda va publicar també els videoclips de ‘Soon‘, ‘A Youth Written In Fire‘, ‘Life and Death‘, ‘Wild Horses‘ i ‘A Dark Switch‘. Anteriorment, ja havien llançat els videoclips de ‘Empress‘, ‘What If This Is All Love You Ever Get?‘, ‘Life On Earth‘ i ‘Don’t Give In‘.

Descobreix de quin material estan fets aquests artistes en algun dels seus concerts i compra els teus tickets per Snow Patrol a Ticketmaster.

Preu de les entrades: 45 € + despeses de gestió.

Política d’accés a menors: menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats de la seva mare, pare o tutor legal.

NO ET PERDIS RES

Siguis el primer/a en assabentar-te quan afegim un nou àlbum, concert o notícia a la nostra web

No enviem correu brossa!

Bruce Springsteen - 21/04/1981
Bruce Springsteen - 21/04/1981

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *