L’Electric Light Orchestra de Jeff Lynne s’acomiada definitivament

L’exitosa i influent banda de pop rock Electric Light Orchestra ha anunciat una última gira per la qual recorreran gran part dels Estats Units sota el títol «The Over And Out Tour». Serà el comiat definitiu.

Amb temes com «Mr. Blue Sky», «Last Train To London» o «Don’t Bring Me Out», l’Electric Light Orchestra s’ha consolidat al llarg de dècades com una de les grans bandes britàniques de la història. Des de 1970 la banda fundada per Jeff Lynne, Roy Wood i Bev Bevan ha arribat a vendre més de cinquanta milions d’àlbums com «Eldorado, A Symphony» (74), «Out Of The Blue» (77) o «Discovery» (79) El seu últim àlbum és «From Out Of Nowhere», que va veure la llum el 2019 com Jeff Lynne’s ELO.

Després de diverses anades i vingudes, en què els membres han combinat les seves carreres personals, finalment s’ha donat forma a aquesta gira que de moment ha anunciat fins a vint-i-set dates pels Estats Units i el Canadà, tres anys després de la seva gira de celebració de cinquanta anys de carrera.

L’últim tour començarà a finals d’agost a Palm Desert i després de recórrer ciutats com Toronto, Nova York o Chicago la gira s’acabarà a Los Angeles a finals de novembre.

Play Video

Notícia publicada a la web del Mondo Sonoro – Veure artícle

NO ET PERDIS RES

Siguis el primer/a en assabentar-te quan afegim un nou àlbum, concert o notícia a la nostra web

No enviem correu brossa!

Bruce Springsteen - 21/04/1981
Bruce Springsteen - 21/04/1981

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *