«Don’t Play That Song», el tercer avanç del nou àlbum

Ja podeu veure el vídeo de la magnífica “Don’t Play That Song”.

Per a molts és el tema que més agrada dels avenços del nou disc de Bruce. «Don’t Play That Song» ens evoca el S.O.A.P., el so d’Asbury Park, de la Jersey Shore, de Little Steven, de Southside Johnny. La secció de vents i els cors acompanyen la versió de meravella.

Aquesta cançó forma part del volum 1 de versions soul, titulat «Only the Strong Survive», que veurà la llum el proper 11 de novembre.

Els autors originals de «Don’t Play That Song» són Ahmet Ertegun i Betty Nelson. Però segurament tots la coneixereu per les versions publicades per Ben E. King (1962) i Aretha Franklin (1970).

Encara que al principi es va creure que els videoclips dels avenços del nou disc podrien haver-se gravat al mateix ranxo de Bruce a Colts Neck, realment s’han gravat als estudis Samson Stages de Brooklyn. Els enregistraments, amb Thom Zimny ​​com a director, de “Don’t Play That Song” i juntament amb el primer avenç, “Do I Love You (Indeed I Do)”, es van realitzar el dijous 1 de setembre.

Els altres dos temes van ser gravats en els mateixos Samson Stages fa poques setmanes, el 3 d’octubre: «Nightshift» i un dels temes encara inèdit, «Turn Back The Hands Of Time».

Notícia publicada el 28/10/2022 per The Stone Pony

NO ET PERDIS RES

Siguis el primer/a en assabentar-te quan afegim un nou àlbum, concert o notícia a la nostra web

No enviem correu brossa!

Bruce Springsteen - 21/04/1981
Bruce Springsteen - 21/04/1981

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *